bel: 06 1046 5350
Claudia de la Croix
Claudia de la CroixNewborn fotograaf
Claudia is moeder van twee kinderen en een ervaren newborn fotograaf en cake smash fotograaf. Maak een afspraak met Claudia voor een intake of een shoot in haar studio in Oosterbeek.

Claudia de la Croix

Newborn fotograaf

Wat leuk dat je op mijn website terecht ben gekomen!

Ik ben Claudia moeder van twee geweldig mooie kinderen. Ik ben gespecialiseerd in newborn en cake smash fotografie.

Een kindje krijgen is heel bijzonder en niets is leuker om dit vast te laten leggen. Het is voor mij dan ook elke keer weer een uitdaging om een spetterende shoot te creëren. Van pure foto’s in een rustige setup tot elk gewenst thema voor zowel newborn als cake smash fotografie.

Newborn fotografie

Mijn specialisme is newborn fotografie. Voor elke shoot bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn. Wil je een natuurlijke shoot of kies je voor een thema shoot? Een thema kan van alles zijn: een favoriete cartoon bijvoorbeeld. Andere voorbeelden: een muziekthema of een decor met bloemen. Wil je alleen je baby (of meerling) op de foto of komen andere gezinsleden ook in beeld?

Aan de hand van dit soort vragen ga ik voor je aan de slag in de studio om er echt iets speciaals van te maken. In de studio richt ik de shoot helemaal naar je wensen in met allerlei attributen en mooie professionele belichting. Op de dag zelf staat alles klaar en maken we er met aandacht voor de wensen van je baby een mooi en bijzonder moment van.

Cake smash fotograaf

Bij een cake smash fotoshoot doorlopen we samen ongeveer hetzelfde proces van intake, voorbereiding van de studio en shoot op de dag zelf. Ook hier kun je kiezen voor een thema naar wens. een belangrijk verschil is dat er op de dag zelf ook een taart gebakken is die past bij het thema. Je eenjarige gaat tijdens de shoot de taart te lijf wat leidt tot veel plezier en mooie beelden. De shoot wordt naar keuze afgerond met een shoot in een badje. Op de site vind je veel voorbeelden. Kijk dus gerust even goed rond voor wat inspiratie.

Contact met Claudia

Mijn studio zit in Oosterbeek waar ik beschik over alle accessoires om de shoot zo uniek mogelijk te maken. Neem liefst ruim van te voren contact op voor een intake. Gaat het om een Newborn shoot dan is het bijvoorbeeld handig om tijdens de zwangerschap vast contact op te nemen. Je kunt mij altijd bellen op telefoonnummer: +31 (0) 610465350, dan bespreken we samen vast de mogelijkheden.

Ik zie ernaar uit om samen met jullie een mooie herinnering te maken.

Hopelijk tot binnenkort!

Groetjes,

Claudia de la Croix