Newborn fotoshoot Didam

Newborn fotoshoot Didam: NewBornStars is gespecialiseerd in newborn fotografie. De studio van NewBornStars is gevestigd in de regio Arnhem. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een fotostudiosessie. Op verzoek komen we ook op locatie in Didam voor een newborn fotosessie. Een newborn fotoshoot wordt gemaakt tussen de 4e en 14e dag na de geboorte. In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses kunnen leggen. Het is dus zaak om in de laatste fase van de zwangerschap vast contact met ons op te nemen zodat we een geschikte datum kunnen prikken. De fotosessie bij een newborn neemt circa 3 uur in beslag. We gaan heel rustig te werk en nemen overal de tijd voor. Jullie baby staat centraal, en wij passen ons daar op aan. We zullen er alles aan doen om het voor de baby zo aangenaam mogelijk te maken. De veiligheid van de baby staat voorop. Lees hier over de werkwijze van NewBornStars.

Een pasgeboren baby.. zo lief, zo klein, en zo ontzettend puur.

Het moment waarop je de tijd het liefste even stil zou willen zetten. Zo heel klein en puur, zo zijn ze maar even. Daarom is het juist in deze periode zo bijzonder om een fotoreportage van je baby te laten maken.

Newbornstars is gespecialiseerd in newborn fotografie. Wij schieten graag de meest prachtige en lieve plaatjes van jouw kleine in deze speciale tijd.

Kijk voor meer informatie over de werkwijze van onze fotoshoot op deze pagina.
Wil je eerst even spieken tussen onze al gemaakte foto’s? Klik dan hier voor ons portfolio.

Wil je een afspraak maken, of graag nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Neem contact op met NewBornStars