Newborn fotoshoot Doetinchem

Newborn fotoshoot Doetinchem: NewBornStars is gespecialiseerd in newborn fotografie. De studio van NewBornStars is gevestigd in de regio Arnhem. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een fotostudiosessie. Op verzoek komen we ook op locatie in Doetinchem voor een newborn fotosessie. Een newborn fotoshoot wordt gemaakt tussen de 4e en 14e dag na de geboorte. In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses kunnen leggen. Het is dus zaak om in de laatste fase van de zwangerschap vast contact met ons op te nemen zodat we een geschikte datum kunnen prikken. De fotosessie bij een newborn neemt circa 3 uur in beslag. We gaan heel rustig te werk en nemen overal de tijd voor. Jullie baby staat centraal, en wij passen ons daar op aan. We zullen er alles aan doen om het voor de baby zo aangenaam mogelijk te maken. De veiligheid van de baby staat voorop. Lees hier over de werkwijze van NewBornStars.

Gefeliciteerd met de (aanstaande) geboorte van jullie baby!

Na lang wachten, zo’n 9 maanden ;-),  is het dan (bijna) zo ver.. de geboorte van jullie kleintje.
Je hebt lang uitgekeken naar dit moment, de eerste keer je baby zien, ruiken en aankijken, zo’n moment is onbetaalbaar. Hoe cliché het ook is.. kleintjes worden snel groot.

Leg daarom deze eerste momenten voor altijd vast, met een newborn fotoshoot bij Newbornstars.nl!

Meer informatie lezen over onze fotoshoot? Kijk dan snel op deze pagina of bekijk eerst ons portfolio voor een indruk van de foto’s.

Neem contact op met NewBornStars