Newborn fotoshoot Gelderland

Newborn fotoshoot Gelderland: NewBornStars is gespecialiseerd in newborn fotografie. De studio van NewBornStars is gevestigd in de regio Arnhem. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een fotostudiosessie. Op verzoek komen we ook op locatie door heel Gelderland voor een newborn fotosessie. Een newborn fotoshoot wordt gemaakt tussen de 4e en 14e dag na de geboorte. In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses kunnen leggen. Het is dus zaak om in de laatste fase van de zwangerschap vast contact met ons op te nemen zodat we een geschikte datum kunnen prikken. De fotosessie bij een newborn neemt circa 3 uur in beslag. We gaan heel rustig te werk en nemen overal de tijd voor. Jullie baby staat centraal, en wij passen ons daar op aan. We zullen er alles aan doen om het voor de baby zo aangenaam mogelijk te maken. De veiligheid van de baby staat voorop. Lees hier over de werkwijze van NewBornStars.

De eerste dagen van je kleintje.. voor altijd bijzonder vastgelegd.

De tijd dat een baby klein is, is maar heel even. Kleine mini vingertjes, rimpelige voetjes, rustig slapen.. het liefst mij mama op de borst. Dat zijn de eerste waardevolle momenten van jouw kleine meisje of jongen.

Hoe bijzonder is het dan om deze eerste en onvergetelijke momenten van jouw kleintje vast te leggen?

Newbornstars is gespecialiseerd in newborn fotografie, en legt deze momenten dolgraag voor je vast. Wil je weten hoe een newborn fotoshoot in zijn werk gaat? Kijk dan eens op deze pagina.

Heb je een vraag over de fotoshoot, of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

 

Neem contact op met NewBornStars