Werkwijze cakesmash fotografie

Wat is een cakesmash en wat is de werkwijze bij een cakesmash fotoshoot?

DE FOTOSHOOT VOOR JE KINDJES
VERJAARDAG DIE JE NIET MAG MISSEN!

Wanneer jullie kindje 1 wordt is dat natuurlijk een echte mijlpaal. Wat is er dan mooier om deze mijlpaal vast te leggen met een cakesmash! Een unieke ervaring voor je baby en een mooie herinnering voor later. De studio wordt omgetoverd tot een feestelijk decor waarbij jullie wensen centraal staan!

Mijn advies is om de fotoshoot zeker een maand voor de 1ste verjaardag te plannen zodat je de foto’s op tijd binnen hebt en eventueel kan gebruiken voor de uitnodigingskaarten of een verjaardagstaart.

Werkwijze Cakesmash Fotografie

Bij NewBornStars boek je niet zomaar een cakesmash reportage. NewBornStars regelt alles van a tot z. Van de decoratie tot aan het opruimen dus ook aan de kleding is gedacht. In de studio beschik ik over ruime keuze uit outfits, haarbandjes, hoedjes, tutu’s, bretels etc. voor de 1 jarige. Uiteraard mogen jullie ook een eigen outfit gebruiken.

BABYSESSIE VOORAFGAAND AAN DE CAKESMASH

Voorafgaand aan de cakesmash maken we eerst mooie foto’s van jullie kindje zonder taart. Dat kan in een schaal, mand of met de letters ONE. Het is hierna mogelijk om een kledingwissel te doen. Zo krijg je leuke afwisseling in de foto’s.

CAKESMASH

De taart komt tevoorschijn en de smash kan beginnen. Jullie kindje krijgt een prachtig taartje om lekker van te smullen en mee te kliederen. Vies worden mag! Niet alle kindjes gaan los met de taart. Gelukkig heb ik als ervaren cakesmash fotograaf de nodige trucjes achter de hand om jullie kindje te interesseren voor het taartje.

Wanneer jullie kindje genoeg heeft van het taartje mag het lekker schoon worden in een badje. Als jullie kiezen voor een badsessie wordt het gespetter ook nog gefotografeerd.

EINDRESULTAAT: DE BEELDEN

Na de fotoshoot mag je uit alle gemaakt foto’s je selectie uitkiezen en die worden professioneel bewerkt, geretoucheerd en op kleur geoptimaliseerd. Je ontvangt de bewerkte foto’s als digitaal bestand in hoge resolutie, binnen 2 weken na volledige betaling.

Het is raadzaam om je cakesmash reportage bij NewBornStars op tijd te boeken om verzekerd te zijn van je plekje!

Werkwijze Newborn Shoot
Prijzen