Werkwijze newborn fotoshoot

Werkwijze newborn fotoshoot: alles wat u wilt weten over de dag zelf en het resultaat: de foto’s.
De werkwijze van een newborn fotoshoot is natuurlijk anders dan die van een fotosessie met volwassenen. Een newborn fotoshoot wordt om te beginnen gemaakt tussen de 4e en 14e dag na de geboorte. In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor we ze slapend in verschillende poses kunnen leggen. Ook heeft je pasgeboren baby dan vaak een mooi gaaf huidje. Tijdens de shoot wordt alles zo ingericht en gedaan dat het een aangename ervaring is voor de baby.

Duur van de fotoshoot

De fotosessie bij een newborn neemt circa 3 uur in beslag. We gaan heel rustig te werk en nemen overal de tijd voor. Jullie baby staat centraal, en wij passen ons daar op aan. We zullen er alles aan doen om het voor de baby zo aangenaam mogelijk te maken.
De veiligheid van de baby staat voorop. 

Fotoshoot in de studio van NewBornStars

Werkwijze newborn fotoshoot in de studio: wat kun je verwachten? De fotoshoot vindt plaats bij NewBornStars in de fotostudio. Hier zijn alle accessoires en decors voor de shoot aanwezig. Ook is de studio ingericht met professionele apparatuur voor belichting en het nemen van de foto’s zelf. Kom je naar de studio? Kom dan niet met meer dan twee volwassenen. In uitzonderlijke gevallen kan de fotoshoot ook bij jou thuis gehouden worden. Overleg hierover altijd van te voren door even contact op te nemen.

Fotoshoot bij jou op locatie

Werkwijze newborn fotoshoot thuis: hoe werkt het? In uitzonderlijke gevallen vindt de fotoshoot plaats bij jullie thuis, in jullie eigen omgeving. Als voorbereiding op de shoot, is de meest aangename temperatuur 24 graden.
Wij werken met natuurlijk daglicht, een bijzondere en pure manier van fotografie wat ook heel fijn is voor de baby en gaan op zoek naar een plekje in huis waar het mooiste licht binnenvalt. Plan op de dag van de fotoshoot geen visite.

Hoe gaat de fotoshoot in zijn werk?

Voordat de fotoshoot begint krijgt de baby eerst een voeding.
Met een volle buik valt de baby tevreden in slaap, waarna wij beginnen met de shoot.
Er wordt ruim de tijd genomen om de baby in slaap te krijgen. Soms kan het even duren voordat we kunnen beginnen met de fotosessie. Jullie baby neemt de touwtjes in handen en wij passen ons daarop aan.
Indien nodig zal er een pauze worden ingelast voor een voeding of om de kleine te verschonen of even te knuffelen. Jullie baby heeft de regie in handen. Nooit wordt er een pose afgedwongen. Het is belangrijk te weten dat niet iedere baby elke houding prettig vindt. Pin je dus niet te veel vast op die ene foto.

Fotoshoot Newborn accessoires

Tijdens de fotoshoot proberen wij een aantal verschille